ΠΟΛΙΤ-ΟΙΚΟ-ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2020

Για μια ακόμη χρονιά η ΟΙΚΙΠΑ φέρνει στους αναγνώστες της ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ τις προβλέψεις για τις πιθανές εξελίξεις στη χώρα μας το 2020. Σε αυτή την απρόβλεπτη και οικολογικώς ενδιαφέρουσα γωνιά της ΝΑ Ευρώπης υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αστοχιών. Αντί λοιπόν για τον καθιερωμένο τρόπο παρουσίασης σε μηνιαία βάση, προτιμήσαμε αυτή τη φορά μιαν «εκ ρηχών» (εκ βαθέων ήταν ανέφικτο) Συνέντευξη Τύπου με τον μόνιμο πλέον συνεργάτη-μάγο μας SODRANOEL SOLFARAK. Επιλέξαμε μερικά από τα φλέγοντα, τοπικά και διεθνή θέματα, ώστε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας και τους πολιτικούς φορείς να χαράξουν την πορεία τους αναλόγως.

Τις ερωτήσεις διαμόρφωσε ο συντάκτης μας Λεονάρδος Τηνιακός κατά τρόπον ώστε να διευκολύνεται και η αποκωδικοποίηση των διφορούμενων απαντήσεων του μάγου μας, ο οποίος ακολουθεί τους κανόνες της Πυθίας, όπως άλλωστε κάνουν και οι πολιτικοί μας ταγοί υποσχόμενοι  και πουλώντας προεκλογικώς Algae for silk ribbons..

Η συνέντευξη δόθηκε στο γνωστό-άγνωστο διαδικτυακό (βοθρο)κάναλο με την εύγλωττη ονομασία  SKYPIG, το οποίο ψαρεύει ειδήσεις και πρόσωπα στα θολά νερά του, όπως ακριβώς κάνουν στη λάσπη τα κανονικά PIGS της κτηνοτροφικής δραστηριότητας, προκειμένου να φαγωθούν εξαγνισμένα με τη μορφή ζαμπόν και σουβλακίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αρχίζουμε τις ερωτήσεις μας με το φλέγον θέμα της κλιματικής αλλαγής. Υπάρχει αυτή όντως ή μήπως είστε και εσείς climate denier, δηλαδή αρνητής κλιματικής αλλαγής θεωρώντας ότι είναι συνωμοσία των οικολόγων και των ρομαντικών, που αρνούνται την ανάπτυξη;

SOLFARAK: Είναι κατ’ αρχάς ζήτημα σωματικού βάρους, που κουβαλάει ο καθένας μας. Ένας παχύσαρκος 50 ετών με στρώμα υποδόριου λίπους 2-3 cm, ο οποίος στα νιάτα του ήταν λεπτόσωμος, αντιλαμβάνεται την κλιματική αλλαγή ως υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας από το γεγονός ότι ιδρώνει συνεχώς με την παραμικρή μυϊκή προσπάθεια. Το ότι οι παγετώνες στη Γροιλανδία, στις οροσειρές των Άλπεων, των Ιμαλάιων κλπ. λιώνουν, είναι πάντως σαφής ένδειξη ότι το κλίμα σταδιακά γίνεται θερμότερο με αντίστοιχη αύξηση της στάθμης στη θάλασσα. Ως πρώτη ενέργεια συνιστώ να αποφεύγετε την αγορά παράκτιων οικοπέδων και κατοικιών, αφού όλα σε λίγες δεκαετίες πιθανότατα θα είναι μέσα στο νερό και τα κτίσματα θα είναι κατάλληλα μόνον ως ιχθυοκλωβοί για ιχθυοκαλλιέργειες – να η ευκαιρία για καινοτόμες επενδύσεις! Έτσι εξασφαλίζονται ιδανικές κατοικίες για χταπόδια και πετρόψαρα, αν δεν τα έχουν εν τω μεταξύ εξαφανίσει η υπεραλίευση και η ρύπανση των θαλασσών.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι προβλέπετε για την επιστροφή μισθών και συντάξεων στα προ μνημονίων επίπεδα;

SOLFARAK: Αυτό δεν θα ήταν οικολογικώς ορθό, διότι η αύξηση της κατανάλωσης θα αυξήσει αντίστοιχα και τα επίπεδα ρύπανσης. Όμως είναι ενδιαφέρον το ότι οργανωμένες ομάδες συνταξιούχων και μισθωτών έχουν ήδη αναθέσει μέσω των δικηγόρων τους σε εισπρακτικές εταιρίες τη λύση του προβλήματος, πιέζοντας και απειλώντας τηλεφωνικώς και μέσω e-mail σε καθημερινή βάση τους πολιτικούς των οικονομικών υπουργείων της τελευταίας δεκαετίας για επιστροφή των κλεμμένων. Οι κρίσεις πανικού, άγχους και η μόνιμη κατάθλιψη, που διακατέχουν τα ως άνω πολιτικά πρόσωπα, είναι η εκδίκηση για όσα υπέστησαν οι ενάγοντες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ως προς την αντικαπνιστική εκστρατεία διαβλέπετε προοπτική επιτυχίας;

SOLFARAK: Το θέμα είναι σύνθετο και ήδη κάποιοι ιθύνοντες ανησυχούν για τις διαφαινόμενες εξελίξεις. Το κάπνισμα έχει πολύ θετικές επιπτώσεις στην όλη οικονομία, διότι:

  • Συνεισφέρει σημαντικά σε φόρους.
  • Οι σχετικές ασθένειες (άσθμα, βήχας, εγκεφαλικά, καρκίνοι, εμφράγματα κλπ.) συντηρούν πληθώρα επαγγελματιών και βιομηχανιών (σε φαρμακευτικές εταιρίες, νοσοκομεία, γραφεία τελετών κλπ.), που αντιστοίχως φορολογούνται και εξασφαλίζουν τα προς το ζην των εργαζομένων τους.
  • Το κυριότερο όμως είναι ότι απαλλάσσει τους συνταξιοδοτικούς φορείς από την υποχρέωση και το βάρος καταβολής συντάξεων, ενώ οι θανόντες έχουν συνεισφέρει το μερίδιο τους στην ανακύκλωση της οργανικής ύλης. Ταυτόχρονα όμως μειώνεται και ο συνολικός όγκος απορριμμάτων και αποβλήτων, αφού οι εν ζωή (και εμείς δυστυχώς) παράγουμε ημερησίως 1-2 kg σκουπίδια και 200-300 lt υγρά απόβλητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για την εθνική οδό Πατρών-Πύργου τι διαβλέπετε;

SOLFARAK: Η γνωστή τακτική να σπάμε ένα έργο σε πολλά κομμάτια, για να γίνουν πιο εύκολες οι απευθείας αναθέσεις, περιμένω και εδώ να γίνει πράξη: Για τα 100 χιλιόμετρα της Ε.Ο. μπορούν να προκηρυχθούν διαγωνισμοί ανά 200 μέτρα, οπότε 500 εργολάβοι (μικροί και μεσαίοι) θα φτιάξουν ο καθένας το δικό του τμήμα. Το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής θα είναι να εξασφαλίσουν εργασία  χιλιάδες τεχνικών και εργατών σε τοπικό επίπεδο. Οι επιβλέποντες, και όχι οι συνήθεις  παραβλέποντες, αποβλέποντες και υποβλέποντες του Δημοσίου, εφόσον κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα παραδώσουν το έργο και neither cat nor damage! Βεβαίως θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, περίπου 100 ετών (ένα τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα), αλλά τα εγκαίνια θα γίνουν μαζί με την επέτειο των 300 ετών από την Επανάσταση του 1821, δηλαδή το 2121, όπου θα είναι προσκεκλημένοι τιμητικά οι εκπρόσωποι της ελληνικής μειονότητας της χώρας, η οποία λόγω μετανάστευσης και υπογεννητικότητας θα αριθμεί περίπου τους 100.000.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχουν δίκιο οι οικολόγοι και οι προβληματισμένοι πολίτες, όταν αντιτίθενται στα σχέδια αξιοποίησης των υδρογονανθράκων στην Δυτική  Ελλάδα;

SOLFARAK: Ένα σημαντικό ερώτημα εγείρεται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των προβληματισμένων Συνελλήνων διαθέτει Ι.Χ. αυτοκίνητο, χρησιμοποιεί πληθώρα αντικειμένων, που είναι παράγωγα του πετρελαίου, και ως εκ τούτου είναι σε αντίφαση με τον αγώνα που διεξάγει. Ο καθένας μας καταναλώνει καθημερινά δεκάδες πλαστικές φιάλες μιας χρήσεως προερχόμενες ως υλικό από παράγωγα πετρελαίου και φυσικά βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης ή αυτοπυρπόλησης. Ακόμα υπάρχει το θέμα της ΑΟΖ και της στάσης των Τούρκων με τις παράλογες διεκδικήσεις τους. Ας ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμά τους, υπογράφοντας διμερείς συμφωνίες με χώρες όπως η Βραζιλία, με την οποία έχουμε κοινή οριοθετήσιμη θαλάσσια γραμμή και επαφή των ΑΟΖ, αν παραβλέψουμε ολόκληρη την Αφρική και τα νησιά του Ατλαντικού. Και προς Ανατολάς ας πάμε στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν, όπου είναι τα σύνορα της καρδιάς μας – όλοι γνωρίζουμε  μέχρι  πού είχε φτάσει ο Μέγας Αλέξανδρος ή Iskender al akbar για τους Αραβόφωνους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 (που θα γιορτάσουμε το 2021) η ΟΙΚΙΠΑ τι προβλέπετε να προτείνει;

SOLFARAK: Το 2021 συμπληρώνονται 702.021 χρόνια από την εποχή που ο «Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων» (Χαλκιδικής) έζησε στο σπήλαιο, όπου ανακαλύφθηκε. Έχουμε λοιπόν ένα πολύ αρχαιότερο γεγονός, πιθανότατα τον πρόγονό μας, που πρέπει να τιμήσουμε δεόντως. Ως πρώτο βήμα προτείνουμε την αδελφοποίηση των Πετραλώνων της Χαλκιδικής με τα Πετράλωνα της Αθήνας. Είναι μια γειτονιά με πληθώρα καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων (ουζερί, μεζεδοπωλεία, μουσικά στέκια, εναλλακτικές σκηνές, πιτσαρίες, AIR-BNB) και άμεση γειτνίαση με τους αρχαιολογικούς χώρους Θησείου, Ακρόπολης και Φιλοπάππου. Παράλληλα, γνωστοί Σπηλαιολόγοι θα αναδείξουν την σημασία των σπηλαίων στα καρστικά ασβεστολιθικά συστήματα της χώρας μας και τις προοπτικές αξιοποίησής τους. Θα ήταν ιδανικές κατοικίες συνταξιούχων και δανειοληπτών, που έχασαν τα σπίτια τους λόγω μνημονίων κλπ., με ακόμη σοβαρότερες προοπτικές μετατροπής τους σε πολυτελείς κατοικίες για ξένους επενδυτές, κυρίως Κινέζους και Ρώσους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για το επίδομα θέρμανσης τι εξελίξεις προβλέπονται;

SOLFARAK: Είναι τραγική ειρωνεία να μιλάνε όλοι οι ειδικοί για υπερθέρμανση του κλίματος και εμείς να επιδοτούμε την θέρμανση του μικροκλίματος των κατοικιών! Τουλάχιστον ας εξαιρεθούν οι περιοχές και οι δρόμοι, όπου καίγονται κάδοι απορριμμάτων, αυτοκίνητα, τράπεζες ή χριστουγεννιάτικα δέντρα στις πλατείες, χάρη στις συγκινητικές προσπάθειες γνωστών-αγνώστων να δώσουν εναλλακτική θέρμανση στους πολίτες. Τα Πανεπιστήμιά μας, πάντως, έχουν ξεκινήσει μελέτες για τις πολικές αρκούδες της Αρκτικής και τους πιγκουίνους της Ανταρκτικής, με επιτόπιες έρευνες, ώστε να διαλευκάνουν τον τρόπο επιβίωσης αυτών των ζώων σε ακραία ψυχρά περιβάλλοντα και να υποβάλουν μελετημένες προτάσεις για εφαρμογή καινοτόμων τρόπων επιβίωσης σε συνθήκες οικίας-ψυγείου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η  καύση των νεκρών και οι σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες είναι συμβατές με τα ήθη και τη θρησκεία του ευσεβούς χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων; Επιτρέπεται η ίδρυση κρεματορίων μέσα στον αστικό ιστό;

SOLFARAK: Και εγώ σας ερωτώ,  οι εκατοντάδες ψησταριές μέσα στον αστικό ιστό δεν ενοχλούν; Ας σοβαρευτούμε λίγο, η καλύτερη και πλέον βιώσιμη λύση θα ήταν η καύση με συμπαραγωγή ενέργειας. Δηλαδή να γίνεται, ύστερα από την απλή αίτηση του κάθε πολίτη, η καύση του μαζί με τον λιγνίτη στην Μεγαλόπολη, Πτολεμαΐδα ή Αλιβέρι και συμψηφισμό της παραγόμενης ενέργειας στον λογαριασμό της ΔΕΗ του δικαιούχου. Η στάχτη είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, κατάλληλη ως εδαφοβελτιωτικό σε αναδασώσεις, αλλά και για τα φυτά στις γλάστρες μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο πρόβλημα με το καρναβάλι της Πάτρας;

SOLFARAK: Τα ποτά-μπόμπες, που καταναλώνουν οι αφελείς νέοι προμηθευόμενοι αυτά από ασυνείδητους παρασκευαστές και πωλητές. Αν εφαρμοσθεί ο Αντιτρομοκρατικός Νόμος, το πρόβλημα είναι λυμένο: οι φιάλες με το νοθευμένο ποτό θα θεωρούνται ως έτοιμα προς χρήση κοκτέιλ-μολότοφ, ακόμα και αν δεν έχουν φιτίλια, και όσοι τις κρατούν θα συλλαμβάνονται πάραυτα. Ας αποδείξουν μετά ότι δεν είναι ελέφαντες!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς κρίνετε από οικολογική άποψη τις επιθέσεις σε καταστήματα, τράπεζες, τις ληστείες, τις κλοπές σε σπίτια και το όλο σκηνικό της  ανασφάλειας των πολιτών;

SOLFARAK: Κατ’ αρχήν υπάρχει μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα, που σχετίζεται με την κατασκευή νέων τζαμαριών και βιτρινών, απασχόληση σεκιουριτάδων, κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας, πρόσληψη νέων Δ.Υ. ως αστυνομικών, δηλαδή βγαίνουμε από την αποτελμάτωση της οικονομίας. Οι φοβισμένοι πολίτες αποφεύγουν να κυκλοφορούν μειώνοντας τον φόρτο κυκλοφορίας αυτοκινήτων και βεβαίως ενισχύεται η καχυποψία και φασιστικοποίηση της κοινωνίας. Ήδη υπάρχει σχέδιο ίδρυσης στην Ελλάδα βιομηχανίας για την κατασκευή ειδικών καλαθιών για τα ψώνια από ανακυκλώσιμα υλικά, που θα  έχουν  σε εξωτερική θήκη καμουφλαρισμένο κοντόκανο μικρό πολυβόλο Kalashnikof – το γνωστό Kalashnikof της νοικοκυράς, ώστε να έχει η ίδια την ευθύνη της ασφάλειάς της. Τα επαναλαμβανόμενα έκτροπα στις πόλεις και η εθιμική πλέον καύση κάδων απορριμμάτων όμως είναι πράξεις οικολογικώς απαράδεκτες, διότι αντίκεινται στους στοιχειώδεις περιβαλλοντικούς κανόνες,  που ορίζουν πού, πότε και πώς μπορούν να καίγονται σκουπίδια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς βλέπετε την επικείμενη λειτουργία του γρήγορου internet 5G, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας 4Κ και τις συναφείς εξελίξεις;

SOLFARAK: Η πολύ γρήγορη μετάδοση, με καταιγιστικούς ρυθμούς, ολοένα και πιο άχρηστου όγκου πληροφοριών θα καταστήσει τους πολίτες-χρήστες σταδιακά ανίκανους για αυτοδύναμη σκέψη, ομιλία και κρίση, πράγμα που είναι λίαν επιθυμητό από τους απανταχού κρατούντες όλως των βαθμίδων εξουσίας. Πέραν τούτου, η προώθηση άχρηστων προϊόντων και υπηρεσιών θα διογκώνει συνεχώς τα κέρδη των πολυεθνικών. Τα προσωπικά δεδομένα και η «αυτοκατασκοπεία» (ή αυτόνομος χαφιεδισμός) του καθενός,  με την συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο, διευκολύνουν αφάνταστα το έργο των μυστικών υπηρεσιών, εξοικονομώντας κονδύλια  για άλλους κοινωφελείς σκοπούς (χτίσιμο νέων φυλακών, ίδρυση στρατοπέδων τύπου GULAG, τείχη γύρω από πολυτελείς συνοικίες κλπ.). Μελετάται μάλιστα η υψηλή επιδότηση όσων ανεβάζουν στο διαδίκτυο όλα τα προσωπικά τους δεδομένα αυτοβούλως! Όσο για τις τηλεοράσεις 4Κ υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, ασφαλώς έχετε διαπιστώσει ότι αυτή η τεχνολογία βελτιώνει μεν την εικόνα της συσκευής, η εικόνα όμως από το παράθυρό σας προς τη φύση χειροτερεύει συνεχώς, εξ αιτίας της αφρικανικής σκόνης, της θολοκουλτούρας, της αιθαλομίχλης και των μικροσωματιδίων από τις παντοειδείς καύσεις. Θα προτιμούσα να έχω απεριόριστη διαυγή θέα 4Κ με τα μάτια μου, όταν προσπαθώ να δω τα αντικρινά βουνά, παρά στην συσκευή της TV μου, και γι’ αυτό κανείς δεν μιλάει! Φυσικά για τους τυφλούς, τους πάσχοντες από καταρράκτη, γλαύκωμα και παθήσεις της ωχράς κηλίδος, οποιαδήποτε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας στερείται νοήματος…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι πιστεύετε για τις προόδους της Γενετικής Μηχανικής και τους GMO, τους γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς;

SOLFARAK: Τους GMO τους ζήσαμε επί 4-5 χρόνια, αφού κυβέρνησαν την χώρα μας έχοντας απορροφήσει DNA από προηγούμενα μεγάλα κόμματα! Στη βιολογία θα ήταν χρήσιμο να αντικαταστήσουμε τμήματα (ή και ολόκληρο) εγκέφαλο βαρέως πασχόντων π.χ. από ALZHEIMER με ηλεκτρονικές πλακέτες και εμφυτευμένη θύρα USB για άμεση σύνδεση με τον οικιακό υπολογιστή ή το tablet με χειρισμό wifi από τους συγγενείς. Αντίστοιχα, για τη φύλαξη συνόρων, ευάλωτων στόχων, κτηρίων, Υπουργείων, κτηρίων υπό κατάληψη κλπ., τα υβρίδια μεταξύ μηχανικών, ηλεκτρονικών και βιολογικών όντων θα ήταν μια λύση πρακτική και λειτουργική (θυμηθείτε τον ROBOCOP!), αλλά και οικονομικώς συμφέρουσα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για το θέμα των απορριμμάτων, ΧΥΤΑ κλπ. έχετε κάποια πρόταση;

SOLFARAK: Κατανοώντας τις αντιδράσεις όλων όσων παράγουν σκουπίδια, η απλούστερη λύση θα ήταν η ολική ανακύκλωση κάθε μορφής απορριμμάτων με ξεχωριστή διαλογή στην πηγή. Επειδή αυτό απεδείχθη ανέφικτο (οι Έλληνες είμαστε πλασμένοι μόνο για μεγάλα και περίπλοκα πράγματα), προτείνουμε να τα ποντίζουμε συμπιεσμένα σε ειδικά κοντέινερ στο βυθό της υποθαλάσσιας τάφρου ΝΔ της Μεσσηνίας και νοτίως της Κρήτης, όπου η υποβυθιζόμενη Αφρικανική τεκτονική πλάκα θα τα συμπαρασύρει κάτω από την Ευρασιατική πλάκα, μετατρέποντάς τα μακροπρόθεσμα σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο! Αυτό δένει και με την φιλοδοξία μας να αναπτύξουμε και μελλοντικά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, εκτοπίζοντας τους αναιδείς και ανιστόρητους Τούρκους, αφού τα σκουπίδια μας είναι αποκλειστικά το σημαντικότερο Εθνικό προϊόν, 100% δικά μας! Η αποστολή απορριμμάτων στον Ήλιο με ειδικούς πυραύλους-απορριμματοφόρα μίας χρήσεως είναι ασύμφορη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επειδή ο τηλεοπτικός μας χρόνος τελειώνει και πρέπει να προβάλουμε και τις  διαφημίσεις, διαβλέπω κάποιαν αισιοδοξία στις προβλέψεις σας, έχετε κάποιαν ένδειξη ότι μπορούν να βγουν αληθινές;

SOLFARAK: Η αισιοδοξία μου είναι απλώς ένα από τα εδάφια του νόμου του Μέρφυ, το έχουμε άλλωστε ξαναπεί, τίποτε δεν είναι τόσο χάλια, που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο! Και επειδή, όπως είχε πει και ο Kenneth Galbraith, «μακροπρόθεσμα θα είμαστε όλοι νεκροί» και ο ομιλών λόγω ηλικίας έχει στατιστικώς ακόμα μόνο 12 χρόνια προσδόκιμης ζωής, ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες ευτυΧΕΣ ΤΟ νέον έτος, με την βέλτιστη υγεία, απώθηση βλαβερών συνηθειών και τοξικών ανθρώπων και να χαίρονται όλα τα καλά της ελληνικής φύσης, αλλά και του παγκόσμιου οικοσυστήματος. Αυτό ειδικά θα επιβιώσει και χωρίς εμάς και δεν χρειάζεται να πέσει κάποιος αστεροειδής στη Γη μας για να συνετιστούμε!

SODRANOEL SOLFARAK

(και για την αντιγραφή Λεονάρδος Τηνιακός)

εικόνες από το προσεχές μέλλον

 

ΕΙΚΟΝΑ 1: Οικονομικούς μετανάστες (μεταμφιεσμένους σε αρχαίους Έλληνες) μετέφερε από την Τουρκία η εικονιζόμενη τριήρης, την οποία ο ευφάνταστος διακινητής είχε κλέψει από το παράκτιο κινηματογραφικό στούντιο στο Τσεσμέ. Εκεί γίνονταν τα γυρίσματα ενός νέου σήριαλ της τουρκικής TV με θέμα την ένδοξη ιστορία των πανάρχαιων «αυτοχθόνων Τούρκων» (κατά την τουρκική διαστρέβλωση της ιστορίας), που δέχονταν εποίκους λαθροεισβολέις από την άγρια και απολίτιστη Δύση, δηλαδή την Ελλάδα (!!!). Το σήριαλ προορίζονταν για την ελληνική τηλεόραση, ύστερα από την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μικροπρεπής»…

 

 

ΕΙΚΟΝΑ 2: Πειραματική εκτόξευση του πυραύλου BLUE LANDFILL (ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ) με φορτίο απορριμμάτων αστικής προέλευσης από την Πάτρα με προορισμό τον Ήλιο, όπου και θα εξαφανισθούν με συνοπτικές πυρηνικές διεργασίες σε 6000 βαθμούς Κελσίου. Tο πείραμα, που ήταν άκρως δαπανηρό, υλοποιήθηκε κοντά στη διαστημική βάση του Μπαϊνοκούρ στο Καζακστάν.

 

 

 

ΕΙΚΟΝΑ 3: Η ξαφνική νεροποντή, που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία τον Αύγουστο 2020, παρέσυρε Ι.Χ., οι επιβάτες του οποίου σώθηκαν την τελευταία στιγμή, αφού παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά προερχόμενα από την Ιωνία οδό. Τα αντιπλημμυρικά έργα είτε είναι ανεπαρκή είτε ανύπαρκτα.

 

 

 

 

ΕΙΚΟΝΑ 4: Εικόνα από το παρόν, ελήφθη από το «ΠΟΝΤΙΚΙ»

 

 

 

 

 

ΕΙΚΟΝΑ 5: Η εικόνα είναι του SOLOUP από το «ΠΟΝΤΙΚΙ» (Η λεζάντα GMO δική μας)