ΠΟΛΙΤ-ΟΙΚΟ-ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2021

Το 2020 η πανδημία του κορωνοϊού σηματοδότησε μια απροσδόκητη ανατροπή στον προγραμματισμό και τα σχέδια της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, για όλη την ανθρωπότητα.

Ανάμεσα στους περισσότερο πληγέντες κλάδους ήταν και η τάξη των ασχολουμένων με προφητείες, προβλέψεις, καζαμίες κλπ. Ο SODRANOEL SOLFARAK, ο συνήθης ύποπτος «προφήτης» της ΟΙΚΙΠΑ απέτυχε παταγωδώς αυτή τη φορά, όπως άλλωστε και οι συντάξαντες τον προϋπολογισμό της χώρας μας. Είχε εξαφανισθεί, αφού υπέβαλε μάλιστα και παραίτηση από την θέση του επίσημου καζαμιογράφου της ΟΙΚΙΠΑ, που όμως δεν έγινε δεκτή.

Έτσι τελικά δόθηκε συνέντευξη Τύπου του SOLFARAK, στο έγκυρο διαδικτυακό κανάλι FAKE HOAXES CHANNEL. Την καταγραφή και τις ερωτήσεις πραγματοποίησε ο ειδικός εξωτερικός συνεργάτης μας Name Andnovillage και παρέδωσε τα κείμενα στο Λεονάρδο Τηνιακό.

Σας ευχόμαστε ψυχραιμία και περισυλλογή για το 2021!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε SOLFARAK μπορείτε να βρείτε τα θετικά σημεία που ζήσαμε όλοι αυτή την περίεργη χρονιά, το 2020; Είχαμε COVID-19, πλημμύρες, σεισμούς, τσουνάμι, έξαρση ανεργίας, κλείσιμο σχολείων, κατάρρευση τουρισμού. Τι λέτε για όλα αυτά;

SOLFARAK: Ας θυμηθούμε τα λόγια και το πνεύμα του άσματος των Monty Pythons “don’t worry; be happy”! Δες την φωτεινή πλευρά της ζωής. Χάρη στον COVID-19 είχαμε μείωση της ρύπανσης, της κυκλοφορίας, των τροχαίων ατυχημάτων, αύξηση των πληθυσμών των ψαριών στις θάλασσές μας. Όλοι ή σχεδόν όλοι συνειδητοποίησαν την ανοησία της υπερκατανάλωσης, ενώ στους επιζώντες τονώθηκε το ηθικό τους, αφού με βάση το ανοσοποιητικό τους σύστημα κρίθηκαν επιλέξιμοι στον αγώνα της φυσικής επιλογής. Οι κυβερνώντες σε όλες τις χώρες, είχαν την αναπάντεχη ευκαιρία να εφαρμόσουν μέτρα ελέγχου και καταστολής των ελευθεριών, που ούτε στο όνειρό τους δεν θα τα έβλεπαν χωρίς τον COVID-19. Τα μέτρα εγκλεισμού, πάντως, θα δώσουν νέες προοπτικές αύξησης της απασχόλησης σε συγκεκριμένους κλάδους, π.χ. ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχοβγάλτες…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το μέτρο επιβολής της μάσκας σε όλους τους χώρους το βρίσκω ενοχλητικό, πολλοί λένε ότι τους δυσκολεύει στην αναπνοή, αφού επανεισπνέουν το διοξείδιο του άνθρακα της εκπνοής τους, Τι άποψη έχετε;

SOLFARAK: Αυτό είναι η καλύτερη προπόνηση, για να συνηθίζουμε όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων με τη διαρκή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, που ξεπέρασε ήδη από διετίας τα 400ppm. Η προσαρμογή αυτή είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να επιβιώσουμε μακροπρόθεσμα. Ας θυμηθούμε και τις πρωταρχικές μορφές ζωής στη φύση, που ήταν αναερόβιες, δηλαδή αυτές δεν είχαν ψυχή; Ας μάθουμε λοιπόν να ζούμε σιγά-σιγά με λιγότερο οξυγόνο!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια η σχέση των Οικολόγων με τη διάδοση του COVID-19 και οι επαφές τους με την Κίνα;

 SOLFARAK: Είναι πλέον παγία τακτική να αποδίδουν στους Οικολόγους την εν κρυπτώ ρίψη στα φυσικά οικοσυστήματα λύκων, τσακαλιών, φιδιών, κροκοδείλων και άλλων μισητών από τους ανθρώπους ζωικών ειδών. Για τη συγκεκριμένη επιδημία κάποιοι συνωμοσιολόγοι συνδέουν την εκδρομή της ΟΙΚΙΠΑ στην Κίνα (πριν από 10 χρόνια) με τη μυστική μεταφορά ενός μυστηριώδους ιού για μελλοντική διασπορά εν ευθέτω χρόνο. Το μόνο που, αντικειμενικά, μπορούν να προσάψουν στους οικολόγους είναι η αυξημένη συμβολή τους σε αέρια θερμοκηπίου (διοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο κλπ.), επειδή στη διατροφή τους καταναλώνουν περισσότερα όσπρια, λαχανικά και φρούτα!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι θα γίνει με την απαγόρευση παρουσίας κόσμου σε τελετές (γάμους, βαπτίσεις, λειτουργίες); Δεν βλάπτουν το θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις λειτουργίες και στα μυστήρια της Εκκλησίας μας;

SOLFARAK: Ήδη πεφωτισμένοι – illuminati – νέοι ιερείς μελετούν να εγκαταστήσουν εξελιγμένα συστήματα αμφίδρομης εικονικής πραγματικότητας, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν από τον υπολογιστή τους να είναι ωσεί παρόντες στην τελετή, με παρουσία του ολογράμματός τους στον ιερό ναό. Παράλληλα το Υπουργείο Παραπαιδείας ετοιμάζει σχέδιο Νόμου για την ίδρυση νέας Πανεπιστημιακής Σχολής με διεπιστημονική προσέγγιση και συνεργασία της παραδοσιακής Θεολογικής Σχολής με τους τομείς Φυσικής, Ηλεκτροτεχνίας, Υπολογιστών, ώστε να είναι το όλον σύστημα συμβατό με τις ανάγκες εκσυγχρονισμού και σε αυτά τα ζητήματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πιστεύετε ότι η λειτουργία της αγοράς  με τη μέθοδο take away, μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας το 2021?

SOLFARAK: Το take away, ως έννοια, δοκιμάστηκε από την έναρξη των  μνημονίων, όπου η Τρόικα και οι ελληνικές (τρόπος του λέγειν…) κυβερνήσεις θέσπισαν νόμους για να πάρουν μισθούς, συντάξεις, σπίτια, επιχειρήσεις και όλα τα «ασημικά» της χώρας – αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομους, ορυκτό πλούτο, τηλεπικοινωνίες… Δεν είναι κάτι καινούριο για τους Έλληνες. Είμαστε εθισμένοι στο «take away!», αλλά και στο «give me too, uncle!» («δώσε κι εμένα, μπάρμπα!»), όταν απαιτούμε από το κράτος κάθε μορφής παροχές. Take away κάνουν άλλωστε από παλιά και οι διαρρήκτες.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι προβλέπετε για την ανεργία των νέων; Η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας αποτελεί διέξοδο από το τέλμα της ανεργίας;

SOLFARAK: Όσοι από τους νέους έχουν πρωτότυπες ιδέες και διάθεση για καινοτομίες, σύντομα θα διαπιστώσουν εξελίξεις. Να δούμε μερικές από τις υποβληθείσες προτάσεις:

  • Αστική γεωργία: Τα νεράντζια στις δενδροστοιχίες των αστικών δρόμων μπορούν να συλλέγονται συστηματικά για την παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών κουταλιού, αιθερίων ελαίων, αναψυκτικών σε ανάμειξη με χυμό πορτοκαλιών.
  • Καινοτόμες εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: Όλοι όσοι κινούνται στο δρόμο μπορούν να φορούν το ειδικά σχεδιασμένο πλατύγυρο καπέλο, που είναι καλυμμένο με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτρια κατακόρυφου άξονα. Η παραγόμενη ενέργεια καθώς θα περπατούν ή θα τρέχουν θα διαβιβάζεται με ψηφιακό σήμα προς τις έξυπνες κεραίες 5G που θα εγκατασταθούν κατά μήκος των δρόμων του Αστικού, του Εθνικού και του Αντεθνικού (δηλ. κακής κατασκευής) οδικού δικτύου. Η ενέργεια θα συλλέγεται στο εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης και η αξία της θα συμψηφίζεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ, τον ΕΝΦΙΑ κ.ο.κ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Παρά τις αντιδράσεις πολλών οικολόγων και ειδικών, φαίνεται ότι εσείς είστε υπέρ της τεχνολογίας 5G ή κάνω λάθος;

SOLFARAK: ΟΙ εξελίξεις προχωρούν ακάθεκτες, άλλωστε πάντα στην αρχή κάθε καινοτόμου εφαρμογής υπήρχαν αντιδράσεις, Με τη γεωμετρική πρόοδο των εξελίξεων σύντομα θα έχουμε αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς και έξυπνες συσκευές κάθε είδους με δική τους τεχνητή νοημοσύνη, που θα λειτουργούν με τη σκέψη μας και μόνο. Για παράδειγμα, θα μπαίνεις στο σπίτι σου και θα σκέπτεσαι ποια ταινία θα δεις. Τότε αυτόματα η TV θα έρχεται τρέχοντας (σε ρόδες) εκεί που κάθεσαι και θα δείχνει την ταινία που ζήτησες νοερά. Το πρόβλημα έγκειται στο πώς θα αγοράσεις όλα αυτά τα γκατζετάκια, αφού η ρομποτική θα σε έχει κάνει άνεργο! Για τους αρνητές των εξελίξεων πάντως, προβλέπω την ίδρυση εναλλακτικών πόλεων και χωριών, όπου θα απουσιάζει παντελώς η δυνατότητα χρήσης διαδικτύου, κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικής τραπεζικής και ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Όλοι θα καλλιεργούν σιτηρά, φρούτα και λαχανικά με παραδοσιακά άροτρα και εργαλεία και τεχνολογία του 1900-1920.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς βλέπετε να εξελίσσονται τα καιρικά φαινόμενα, θα έχουμε ξανά ακραίες πλημμύρες και καταιγίδες μέσα στο καλοκαίρι; Τι λύσεις προτείνετε;

SOLFARAK: Η τεράστια θερμική μηχανή, που αποκαλούμε «ΚΛΙΜΑ», δεν θα λειτουργήσει ποτέ σύμφωνα με τις επιθυμίες μας! Θεωρώ ότι τα όλο και πιο ακραία φαινόμενα θα ενταθούν και αυτή τη χρονιά, και μια παρατεταμένη υπέρ-καταιγίδα σε μια μεγαλούπολη με τεράστιες απώλειες και καταστροφές ΙΣΩΣ μας συνετίσει! Πάντως, οι πολυμήχανοι καταπατητές και οικοπεδούχοι παραλιακών εκτάσεων βρήκαν τη λύση. Οι βιοτεχνίες που έφτιαχναν τις περίφημες τροχοβίλες, προσφέρουν το νέο μοντέλο «ARCA NOAH» (δηλ. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ), που έχει περιμετρικά πλωτήρες, σαμπρέλες και 4 άγκυρες. Η τροχοβίλα-κιβωτός σε περίπτωση πλημμύρας ή τσουνάμι θα ανυψώνεται επιπλέουσα στο νερό και οι άγκυρες θα δίνουν περιθώριο ανύψωσης στάθμης νερού έως και 8 μέτρα! Αλλά και η αναμενόμενη σταδιακή ανύψωση της θαλάσσιας στάθμης λόγω τήξης των παγετώνων αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πιστεύετε ότι πίσω από τον COVID-19, τα πειράματα γενετικής τροποποίησης οργανισμών, ή τους φημολογούμενους αεροψεκασμούς, κρύβεται η προσπάθεια μεγάλων πολυεθνικών να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης;

SOLFARAK: Θα πρέπει να θεωρήσουμε ως ανιάτως «πσεκαζμένους» όλους αυτούς τους συνωμοσιολόγους! Πώς είναι δυνατόν μεγάλοι επιχειρηματίες πολυεθνικών να υποσκάπτουν την ίδια τους την ύπαρξη εξοντώνοντας τους πελάτες-καταναλωτές; Βεβαίως και οι επιτελικοί των οικονομικών υπουργείων καταλαμβάνονται από άγχος, όταν βλέπουν, π.χ. τον αριθμό των συνταξιούχων να μεγαλώνει, των εργαζομένων να μειώνεται και την πρωτογενή παραγωγή να υποχωρεί. Ειδικά στην Ελλάδα, οι συνταξιούχοι στηρίζουν τις φαρμακοβιομηχανίες, τις οικογένειες των ανέργων παιδιών τους, ιατρικές υπηρεσίες, οίκους ευγηρίας και δυσγηρίας, και στο τέλος της ζωής τους υπηρεσίες γραφείων τελετών, νεκροταφείων και, αν είναι υγιείς,  μάντρες ανταλλακτικών για μεταμοσχεύσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θεωρείτε ότι η εντατική κτηνοτροφία και γεωργία είναι επιζήμιες για το περιβάλλον;

SOLFARAK: Είναι σαφές ότι αυτές οι δραστηριότητες συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή των αερίων θερμοκηπίου. Όμως πρόσφατα αναφύεται και το ζήτημα της διαχρονικώς ανήθικης, ανάλγητης και εγκληματικής συμπεριφοράς προς ανυπεράσπιστα ζώα (αιγοπρόβατα, βοοειδή, χοίρους, κοτόπουλα κλπ.) ως προς την διαβίωση και τη σφαγή τους. Η συνθετική παραγωγή πρωτεϊνών απαραίτητων για τη βιολογική μας ανάπτυξη αναμένεται να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πρακτικές και να αποδώσει ελεύθερα πλέον στο οικοσύστημα τα ζωικά είδη στην πρωτογενή τους ψυχική και σωματική μορφή.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεν είπαμε όμως ακόμα τίποτα για την Πάτρα και την Αχαΐα. Πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, άλλες επιδημίες προβλέπονται για το 2021 και το υπόλοιπο του αιώνα μας μέχρι το 2100;

SOLFARAK: Είναι πολύ τοπικιστικό να εξειδικεύουμε σε τόσο στενά χωρικά πλαίσια. Για τους σεισμούς είναι βέβαιο ότι στα επόμενα 80 χρόνια θα έχουμε 8 σεισμούς τουλάχιστον 5,5 Ρίχτερ μέσα σε ακτίνα 100 χλμ. πέριξ της Πάτρας. Οι πυρκαγιές θα καίνε κάθε χρόνο τα δάση μας με αποτέλεσμα την ένταση των πλημμυρικών απορροών. Αυτά είναι νομοτελειακά, δεν χρειάζονται Προφήτες και Καζαμίες! Όμως θα συνεχίσουμε τις ατέρμονες συζητήσεις για τον προαστιακό, τον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας και τη ρύπανση του Πατραϊκού μέχρι το 2061!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επειδή τελειώνει ο τηλεοπτικός μας χρόνος, περιμένουμε κάτι θετικό για τους Έλληνες, τουλάχιστον για το 2021;

SOLFARAK: Για το άμεσο μέλλον δεν διαφαίνεται κάτι, αλλά θεωρώ ότι σε 200 χρόνια, δηλ. το 2221, αφού περάσουν κιόλας τα πρώτα 400 δύσκολα χρόνια μετά την εθνεγερσία μας (έχει βγει και βιβλίο για το θέμα) θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Μέση ετήσια θερμοκρασία 5οC υψηλότερη, εξάλειψη των αυτοχθόνων, απλούστευση/τροποποίηση πανίδας και χλωρίδας, μετατροπή των σημερινών παράκτιων εκτάσεων σε θαλάσσιο βυθό….

 Δηλαδή θα έχουμε επιβεβαίωση του αρχαίου σοφού Ηράκλειτου «Τὰ πάντα ῥεῖ…»

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021!

SODRANOEL SOLFARAK

(και για την αντιγραφή Λεονάρδος Τηνιακός)

ΕΙΚΟΝΑ 1 Από το «ΠΟΝΤΙΚΙ», με λεζάντα δική μας :
Παρά τα έγκαιρα μέτρα απολύμανσης από τη Ρωμαϊκή Διοίκηση της Παλαιστίνης, ματαιώθηκε τελικώς η Γέννηση του Χριστού και η επίσκεψη των Τριών Μάγων λόγω νεότερων απαγορευτικών μέτρων στις μετακινήσεις
ΕΙΚΟΝΑ 2 Από το «ΠΟΝΤΙΚΙ»: Δεν είναι ρεβεγιόν, αλλά σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με χορηγό τον οικοδεσπότη
ΕΙΚΟΝΑ 3 Από το «ΠΟΝΤΙΚΙ» (Λεζάντα τροποποιημένη μερικώς από εμάς)
ΕΙΚΟΝΑ 4 Από «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (Λεζάντα τροποποιημένη μερικώς από εμάς)