ΠΟΛΙΤ-ΟΙΚΟΚΑΖΑΜΙΑΣ 2019

Μόλις 81 χρόνια απομένουν για να τελειώσει ο 21ος αιώνας και οι εξελίξεις είναι ταχύτατες: Μακεδονικό, κλιματική αλλαγή, φόροι, εγκληματικότητα, τροχαία δυστυχήματα, συγκρούσεις μπαχαλάκηδων με τα ΜΑΤ, πυρκαγιές και πλημμύρες, όλα κάθε χρόνο επαναλαμβάνονται. Λέγαμε να καταργήσουμε τον δισέλιδο ΚΑΖΑΜΙΑ μας, αφού τα πάντα είναι αναμενόμενα στη χώρα μας, όπου ο νόμος του Μέρφυ γίνεται οσονούπω νόμος του κράτους. Ο συνεργάτης μας SOBRANOEL SOLFARAK στην πορεία του προς την ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. και προερχόμενος από την καθ’ ημάς Ανατολή κατάφερε και φέτος να περάσει σώος από τις γραμμές του ISIS και να καταλήξει με δουλεμπορικό κότερο στον Πατραϊκό, ώστε να παραδώσει ιδιοχείρως τις προβλέψεις του στα γραφεία μας. Ήλθε στην Πάτρα μαζί με άλλους 218 Έλληνες τουρίστες, που έσκισαν εν πλω τα διαβατήριά τους και ελπίζουν ως πρόσφυγες να ζήσουν καλύτερα για 1-2 χρόνια στην Ελλάδα των επιδομάτων και επιχορηγήσεων…
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Έκπληξη για τις αρμόδιες αρχές η διαπίστωση για το τι συμβαίνει στη φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Οι Ρουβίκωνες, στους οποίους ανήκει πλέον ολόκληρο το κτήριο (τα μαθήματα διεξάγονται αποκεντρωμένα, στα καφενεία της Καισαριανής και του Ζωγράφου), είχαν προχωρήσει σε ανακαίνιση του κτηρίου και ενοικίαση σε τουρίστες με το σύστημα air-bnb αποδίδοντας και τον σχετικό φόρο! Η εξέλιξη κρίνεται ενδιαφέρουσα από το Υπουργείο Προστασίας του αλήτη (Πρώην Δημοσίας Τάξεως), καθόσον για πολλούς πολιτικούς η υποστήριξη στην ιδιόρρυθμη αυτή ομάδα (που χαϊδεύουν όλες οι εξουσίες) είναι τρόπος επιβίωσης… Η μετονομασία του ΕΚΠΑ σε ΑΡΠΑ (Αντεθνικόν Ρουβικωνικόν Πανεπιστήμιο Αθηνών) ήταν απλώς το επόμενο βήμα.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ ψηφίστηκε από το σύνολο της βουλής: Η δημοκρατικά επιβεβλημένη ευκαιρία για όλους τους πολίτες (και πωλητές μαϊμουδών προϊόντων και ναρκωτικών) να μπουν στα ΑΕΙ δίνεται μέσω της τυχαίας επιλογής από τους περαστικούς, σε όποια φυλή, κοινωνική ομάδα, ηλικία, εθνικότητα/αντεθνικότητα, αίρεση, θρησκεία και αν ανήκουν. Σε χρόνο, που θα καθορίζεται τυχαία με ειδικό αλγόριθμο, επί μία ώρα κάθε μέρα (επίσης τυχαία επιλεγμένη), όσοι περνούν έξω από το ΑΕΙ (κεντρική πύλη) θα μπαίνουν μέσα με τη συνοδεία μελών του ΔΕΠ, θα οδηγούνται σε καταλλήλως διαμορφωμένο αμφιθέατρο και μέσα σε δύο ώρες θα αποχωρούν έχοντας μαζί τους κορνιζαρισμένο πτυχίο της επιλογής τους σε γνήσιο πάπυρο και καλλιγραφημένο με την φωτογραφία του πτυχιούχου. Αυτό το πτυχίο προφανώς θα ανεβάζει το κύρος των μπαρ και των πιτσαριών, όπου θα εργάζονται οι ως άνω πτυχιούχοι, ενώ το κράτος θα γλιτώνει πολλά εκατομμύρια ετησίως από περιττές αμοιβές σε προσωπικό, που θα δίδασκε ανθρώπους προορισμένους για τα ταμεία ανεργίας.
ΜΑΡΤΙΟΣ
Αιφνιδιαστική προκήρυξη εκλογών για τον Μάιο αποφασίζεται από το σύνολο της βουλής για την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών και σοβαρών εθνικών κινδύνων. Η καινοτομία έγκειται στο εξής:
⦁ Θα διεξαχθούν ταυτόχρονα Δημοτικές, Εθνικές, Ευρωεκλογές και Αφροεκλογές (για την ένταξή μας στο στον Οργανισμό Αφρικάνικων Χωρών)
⦁ Οι 13 Περιφέρειες αναβαθμίζονται-συγχωνεύονται σε 4 Δήμους για εξοικονόμηση πόρων: 1. Δήμος Πελοποννήσου-Κεφαλονιάς-Ζακύνθου με έδρα την Τρίπολη, 2. Δήμος κεντρικής Ελλάδας και βόρειου Ιονίου με έδρα την Λάρισα, 3. Δήμος βόρειας Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη, 4. Δήμος Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη, όπου ανήκουν όλα τα νησιά του Αιγαίου, Δωδεκανήσων και η Κρήτη.
⦁ Όλα τα καφενεία της Επικράτειας, τα οποία, ως γνωστόν, διαθέτουν από καταβολής του (πάρα)κράτους μας τους καταλληλότερους Υπουργούς και Πρωθυπουργούς, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με δικό τους κόμμα, αρκεί να συγκεντρώσουν 100 υπογραφές. Έτσι ξαφνικά βλέπουμε κόμματα όπως: ΣΟΣ.Υ. (Σοσιαλιστική Υστεροβουλία), Εξαρτημένοι Ανθέλληνες, Πλεύση προς τον Βυθό, Ψ.Α.ΡΙ.ΛΑ.ΔΗ. (Ψευδεπίγραφη Αριστερή Ριζοσπαστική Λαθρόβια Δημαγωγία), Τσίγκινο Δειλινό, ΕΞ.Α.ΠΟ.Δ.Ω. (Εξαιρετικά Ανιδιοτελείς Πολίτες Δημοκράτες Ώριμοι). Είναι προφανές ότι η βιοποικιλότητα αυτή θα δώσει φωνή (και κραυγές) σε όλους τους πολίτες, που μέχρι τώρα ήταν στο περιθώριο από τους παραδοσιακούς πολιτικούς σχηματισμούς, ενώ οι θαμώνες των καφενείων ήδη αυτοδιορίζονται στο Δημόσιο σε θέση και με μισθό της επιλογής τους κατά τις εξαγγελίες τους. Το πολιτικό κατινάζ (γαλλική λέξη catinage= ξεκατίνιασμα) σε όλα τα ΜΜΕ έχει απογειωθεί κανονικά.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Με επείγουσα Τροπολογία στην Βουλή, σε νομοσχέδιο, που αφορούσε την Παραπαιδεία καθιερώνεται η ισχύς του νόμου του Μέρφυ ως νόμου του Κράτους, αφού ό,τι είναι δυνατόν να πάει στραβά θα πάει ούτως ή άλλως στραβά σε αυτό τον τόπο! (π.χ. ύφεση οικονομίας, καθημερινές ληστείες, τροχαία ατυχήματα, κατολισθήσεις, πυρκαγιές, δολοφονίες, λαθρεμπόριο, λαθρομετανάστευση Ελλήνων προς εμπόλεμες ζώνες για αναζήτηση καλύτερης τύχης κλπ). Και ήρθε τη κατάλληλη ώρα, δεδομένου ότι στην Πελοπόννησο υπάρχει ορατός κίνδυνος για ταυτόχρονη εκδήλωση τσουνάμι, πλημμύρας, πυρκαγιάς και σεισμού.
Με την αστρονομικώς επιβεβαιωμένη Διαστολή του Σύμπαντος επιχειρεί η κυβέρνηση δια του υπουργείου Παραοικονομίας να δικαιολογήσει την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των αγροτεμαχίων, των οικοπέδων και των ιδιωτικών γενικώς εκτάσεων, καθώς και τις αυξήσεις των διοδίων στις (αντ)εθνικές οδούς.
ΜΑΪΟΣ
Ριζικές αλλαγές στην πολύπαθη συνοικία των Εξαχρείων (=τα γνωστά Εξάρχεια της Αθήνας) προβλέπει το επενδυτικό σχέδιο Κινέζων επενδυτών, που ήδη έχουν αγοράσει ολόκληρες πολυκατοικίες. Το σχέδιο προβλέπει:
⦁ Μετανάστευση των κατοίκων στην Κίνα ή εναλλακτικά στο χώρο του Ελληνικού, όπου έχει κολλήσει η αξιοποίησή του στη γραφειοκρατία.
⦁ Κατασκευή περιμετρικού τείχους, όπου θα μπαίνει κανείς μόνο από δύο ειδικές πύλες.
⦁ Μετατροπή των υπαρχόντων κτηρίων σε κάστρα διαμονής πιστοποιημένων μπαχαλάκηδων, που θα πληρώνουν όμως πολύ ακριβά δίδακτρα/ενοίκια, καθώς θα διδάσκονται επιστημονικές μεθόδους τρομοκράτησης πληθυσμού, διάλυσης κυβερνήσεων και ανορθόδοξου πολέμου με δοκιμή νέων τεχνικών μεθόδων.
⦁ Σεμινάρια επιμόρφωσης αστυνομικών και στρατιωτικών για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων και την άμεση πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες.
Η όλη επένδυση θα εξασφαλίσει 6.666 θέσεις εργασίας με επίδομα επικινδυνότητας, ενώ η καταστολή θα γίνεται με εκτεταμένη χρήση χημικών, καθώς και άλλων ειδικοτήτων (γεωλόγων, φυσικών, βιολόγων, μαθηματικών) μίας χρήσεως.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Οι πρώτες διοικητικές και χρηματικές ποινές αρχίζουν να επιβάλλονται σε μαθητές και φοιτητές, που αρίστευσαν, στα πλαίσια προώθησης της χειριστείας και τιμωρίας της ακριβείας. Έτσι ολοκληρώνεται πλέον η πολυετής προσπάθεια για υποβάθμιση της παιδείας και εξώθησης των αριστευόντων προς τους δρόμους της μετανάστευσης στο εξωτερικό.
ΙΟΥΛΙΟΣ
Μεγάλη επιτυχία φαίνεται να έχει η επιδότηση οικογενειών, που είναι συνεπείς στα θέματα διαχωρισμού ανακυκλώσιμων απορριμμάτων προοριζόμενων για τους μπλε κάδους, αλλά και το τουρκικό βίντεο του Τουρκικού Υπουργείου Τουρισμού, όπου δείχνει εικόνες από ελληνικούς ΧΥΤΑ και ΧΑΔΑ με ανεξέλεγκτη απόρριψη σκουπιδιών με τίτλο YUNANISTAN BUYUK HAVOUZ (= Ελλάς, μια μεγάλη χαβούζα), ξυπνά το ελληνικό φιλότιμο και αντεπιτίθεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Η υστερία της «πολιτικής ορθότητας» συνεχίζεται με την κατάργηση ή αποφυγή λέξεων για οποιοδήποτε άνθρωπο σε οποιοδήποτε επίπεδο αναφοράς (φύλλο, ασθένεια, γενετική ανωμαλία, όψη προσώπου κλπ). Παραδείγματα:
⦁ Καραφλός = άτομο με ευρύτητα χωρίστρας
⦁ Σιαμαία δίδυμα = άτομο με αντίγραφο ασφαλείας
⦁ Χοντρός = διευρυνσία σώματος
⦁ Νάνος = άνθρωπος υπό κλίμακα (1:2, 1:3 κλπ.)
⦁ Ανάπηρος = Α.Μ.Α.Α. (άτομο με ανειδίκευτες ανάγκες)
⦁ Ακατάστατος = λάτρης αυξημένης εντροπίας
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Καινοτόμος πρόταση της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. αφορά την αξιοποίηση των πλημμυρικών φαινομένων στις μεγάλες πόλεις με διπλό τρόπο:
⦁ Φορητές στροβιγογεννήτριες θα αξιοποιούν το τεράστιο υδροηλεκτρικό δυναμικό της πλημμύρας για την παραγωγή ενέργειας.
⦁ Οι κλούβες των ΜΑΤ παρατεταγμένες στη σειρά (γεμάτες με αστυνομικούς, αλλά και εθελοντές του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) τοποθετούνται σε επίκαιρα σημεία για την κατάλληλη εκτροπή του νερού προς την επιθυμητή κατεύθυνση.
Για έργα ορεινής υδρονομίας στον άνω ρου των χείμαρρων ούτε λόγος, αφού θα είναι αόρατα από τους ψηφοφόρους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ανοίγουν και πάλι τα σχολεία με την σωρεία ζητημάτων, που συσσωρεύονται κάθε χρόνο, σε οξύτερη μορφή.
⦁ Θέμα διδασκαλίας της GREEKLISH, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι μαθητές μιλώντας μέσω smartphone μεταξύ τους.
⦁ Θέμα αναγνώρισης της ελληνικής γλώσσας ως μειονοτικής, αφού οι ελληνικής καταγωγής μαθητές είναι πλέον ελάχιστοι.
⦁ Θέμα κατάργησης όλων των βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης, αφού στα φροντιστήρια προσφεύγουν σχεδόν όλοι οι μαθητές.
Η πιο ριζοσπαστική πρόταση προέρχεται από τους γονείς των μαθητών, που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά θα πρέπει να κάθονται στο σπίτι τους και να διδάσκονται μέσω smartphone την διδακτέα ύλη, καταργούμενων έτσι των σχολείων και των μετακινήσεων προς αυτά.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Λαβράκι έβγαλε έρευνα του ΣΔΟΕ και του Υπουργείου Παραοικονομίας, που έψαχνε για την ύπαρξη τουλάχιστον 200 συνταξιούχων ηλικίας μεταξύ 110-130 ετών. Οι περιπτώσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα μεγαλοφυούς αξιοποίησης την βιοτεχνολογίας και της τηλεματικής. Οι «συνταξιούχοι» ήταν στη πραγματικότητα ρομπότ με όψη απολύτως φυσική και πανομοιότυπη με τους (προ πολλού θανόντες) συνανθρώπους μας, φτιαγμένοι σε παράνομο εργαστήριο των Εξαρχείων, που ανήκε σε δύο Ρώσους και δύο Βούλγαρους και οι οποίοι κατασκεύαζαν τα ρομπότ κατόπιν παραγγελίας των οικείων τους. Τα ρομπότ είχαν φωνή και κατευθύνονταν με τηλεχειριστήριο από το γειτονικό δωμάτιο, από τους Έλληνες συνεργούς του κυκλώματος.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Μεγάλη επιτυχία είχε η αναδάσωση, που πραγματοποίησε η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. σε καμένες εκτάσεις γύρω από την Πάτρα. Η καινοτομία ήταν ότι φυτεύτηκαν κάκτοι (κυρίως φραγκοσυκιές), λόγω της αναμενόμενης ξηρασίας και ερημοποίησης. Τα φραγκόσυκα θα συλλέγονται από το νέο αγροτικό συνεταιρισμό και η διαφημιστική τους προώθηση ήδη ξεκίνησε. Για την συλλογή τους θα χρησιμοποιηθούν μαζοχιστές, που δεν θα χρησιμοποιούν τα ειδικά γάντια προστασίας από τα αγκάθια. Η συστηματική καλλιέργεια της φραγκοσυκιάς (που δεν χρειάζεται πότισμα, λιπάσματα. Κλπ.) θα δώσει νέα ώθηση στην πρωτογενή γεωργική παραγωγή, που κάθε χρόνο δέχεται απανωτά χτυπήματα από το Υπουργείο Αγροτικής Υπανάπτυξης και Έλλειψης Τροφίμων τις κακοκαιρίες, τον δάκο της ελιάς και την απροθυμία των Νεοελλήνων για αγροτικές εργασίες.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων κατά 30% είναι και πάλι αντικείμενο διαμάχης και απεργιών ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Δεδομένου ότι οι κρατήσεις στους μισθούς είναι τεράστιες, οι προτάσεις των εργαζομένων προς την κυβέρνηση συνοψίζονται σε μία: «Σας χαρίζουμε όλο το μισθό, σε εμάς να δίνετε μόνο τις κρατήσεις».
Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας σε πολλές κατοικίες μετά τα απανωτά κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων. Ως μέτρα ασφαλείας πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν δίπλα στην είσοδο έτοιμα μαχαίρια και άλλα εργαλεία-όπλα για περίπτωση ανάγκης.

Κατά τα λοιπά ο μήνας προβλέπεται να έχει παγωμένα Χριστούγεννα, αφού κανείς πια δεν βάζει πετρέλαιο θέρμανσης. Ως προς το κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού οι περισσότεροι θα περάσουν πολύ οικονομικά, αφού είχαν φροντίσει από το 2018 να φωτογραφίσουν τα γεύματα και τη γαλοπούλα (ή τον γλάρο) σερβιρισμένα λαχταριστά και ζεστά. Οι πιο προχωρημένοι τεχνολογικά θα έχουν ήδη προμηθευτεί τον τρισδιάστατο εκτυπωτή, για να εκτυπώσουν γαλοπούλα, κοτόπουλο, αρνί, πατάτες, μπιφτέκια και σαλατικά (ποτά όμως ακόμα θα πρέπει να τα αγοράσουν ξεχωριστά!) μαζί με τις φωτογραφίες φαγητών και γλυκών, που τους έστειλε ως ευχάριστη έκπληξη το υπουργείο οικονομικών μέσω του taxisnet και ανάλογα με το δηλωθέν εισόδημα του 2018.
Καλή Πρωτοχρονιά!
Sobranoel Solfarak
(και για την αντιγραφή, Λεονάρδος Τηνιακός)