«Καλήν ημέραν άρχοντες… και πολίτες!»

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑΝ, δημοτικοί και περιφερειακοί μας άρχοντες, τωρινοί και επόμενοι! Διοικείτε μια πόλη και μια περιοχή με πολλά προβλήματα και ελλείψεις. Βιώσιμη κινητικότητα, κοινόχρηστοι χώροι, διαχείριση απορριμμάτων, διαχείριση του φράγματος Πείρου, έλεγχος των πάσης φύσεως αυθαιρεσιών και εφαρμογή της νομιμότητας είναι μερικά μόνο από τα καίρια ζητήματα, που διαχρονικά μας ταλανίζουν.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η έλλειψη πολιτικής βούλησης, όταν προεκλογικά τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια» και μετεκλογικά, ως αρχή πλέον, ανακαλύπτουμε τις δυσκολίες, ή διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες, που θίγουν συντεχνιακά συμφέροντα ή έχουν πολιτικό κόστος…

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΡΓAΣΤΕΙΤΕ, ΤΟΛΜΗΣΤΕ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑΝ, αγαπητοί συνδημότες και πολίτες αυτής της πόλης!

Η Πάτρα μας είναι μια πόλη με πολλές ομορφιές, αλλά και πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Ένας βασικός παράγοντας είναι η δική μας ευθύνη και νοοτροπία. Το διπλοπαρκάρισμα, η κατάληψη πεζοδρομίων, η αδιαφορία για το πράσινο στη γειτονιά μας, η χαμηλή συμμετοχή μας στην ανακύκλωση, η ρύπανση, που εμείς οι ίδιοι προκαλούμε σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους, είναι φαινόμενα, που δεν μας τιμούν και υποβαθμίζουν το περιβάλλον.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Χρόνια Πολλά, λοιπόν, Καλή Χρονιά, με Υγεία και Οικολογικές Πρακτικές!
ΟΙΚΙΠΑ