Συνάντηση Φορέων του Δικτύου για την προστασία από την ηχορύπανση με υπεύθυνους του Υγειονομικού

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, φορείς του Δικτύου για την προστασία από την ηχορύπανση συναντήθηκαν με τον Διευθυντή και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υγειονομικού, στα πλαίσια των επαφών τους με θεσμικούς φορείς για την ενημέρωση και την συνεργασία σε θέματα που αφορούν την ηχορύπανση στην πόλη της Πάτρας.

 

Από την πλευρά του Υγειονομικού παρέστησαν ο Δ/ντης κ. Λάμπος, ο Προϊστάμενος κ. Αγγελόπουλος και ο αρμόδιος υπάλληλος κ. Πανταζής, ενώ από την πλευρά των Φορέων οι κ.κ. Γουργουλιάτος, Κορδιστού, Βανταράκη και Χασαποπούλου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας και να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις στους παριστάμενους.

 

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν η δομή της υπηρεσίας και ο τρόπος άσκησης των καθηκόντων, η σχετική με την ηχορύπανση νομοθεσία, το πλήθος και φύση των καταγγελιών και παραβάσεων που αφορούν την ηχορύπανση, οι αρμοδιότητες και η δυνατότητα επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες και η συνεργασία με τους άλλους αρμόδιους φορείς (Δήμο και Αστυνομία).

 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν εποικοδομητική και εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για περαιτέρω συνεργασία. Οι αρμόδιοι του Υγειονομικού μας διαβεβαίωσαν ότι κάθε καταγγελία που έρχεται σε αυτούς, εξετάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενδελεχώς, και μας προέτρεψαν να δημοσιοποιήσουμε το τηλέφωνο (2613 620712) και το fax (2610 316759) της Υπηρεσίας τους ώστε να επικοινωνούν οι πολίτες μαζί τους.

 

 

Οι Φορείς του Δικτύου για την Προστασία από την Ηχορύπανση