Η ΟΙΚΙΠΑ καλωσορίζει και συγχαίρει τους Ολλανδούς ποδηλάτες

Πάτρα 20/7/2012

 

Η ΟΙΚΙΠΑ καλωσορίζει στην περιοχή μας την ομάδα των ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά φιλελλήνων Ολλανδών φοιτητών από το πανεπιστήμιο Van Hall Larenstein του Velp, οι οποίοι πραγματοποιούν τον ποδηλατικό γύρο της Πελοποννήσου με σύνθημα «Αυτός ο ποδηλατικός γύρος είναι για την Στροφυλιά»! 

 

Στόχος των 10 Ολλανδών φοιτητών η συγκέντρωση χρημάτων και η παράδοσή τους στο Φορέα Διαχείρισης της Στροφυλιάς, για την αγορά ποδηλάτων, τα οποία θα διατίθενται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους ως μια εύκολη και φιλική λύση για διαδρομές μέσα στο Εθνικό Πάρκο. 

 

Θέλουμε δημόσια, όχι απλά να τους συγχαρούμε αλλά και να τους ευχαριστήσουμε, γι’ αυτή την πρωτοβουλία, η οποία έρχεται να στείλει σε όλους μας το μήνυμα της ενεργού συμμετοχής στην προσπάθεια για τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου, αλλά και της ουσιαστικής προστασίας και ανάδειξης του μοναδικού βιοτόπου της Στροφυλιάς.

 

Το Σάββατο, αντιπροσωπεία της ΟΙΚΙΠΑ θα είναι παρούσα στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο  Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης στο Λάππα Αχαΐας στις 19:30μ.μ. από τη   Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης (Ν.Ε.Α.) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς, για να υποδεχτεί και να ευχαριστήσει τους Ολλανδούς φοιτητές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.

 

Με την ευκαιρία της συμμετοχής μας στην εκδήλωση θα θέσουμε για μια ακόμη φορά στη Διοίκηση του Φορέα αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το θέμα της πυροπροστασίας της Στροφυλιάς, μετά και τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στα Β.Α της Πάτρας