Η ΟΙΚΙΠΑ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ!

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές,

Για μία ακόμη φορά η ΟΙΚΙΠΑ καλείται να υπερασπιστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) την ακεραιότητα του Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου-Στροφυλιάς και την επιβολή της νομιμότητας.

Εντός του Οκτωβρίου εκδικάζονται δύο προσφυγές καταπατητών από την περιοχή των «Σαμαρέικων» κατά των αποφάσεων του Εφετείου Πατρών που έκρινε παράνομα και κατεδαφιστέα τα κτίσματά τους. Σε περίπτωση δικαίωσης των θέσεων της ΟΙΚΙΠΑ τα εν λόγω κτίσματα καθίστανται οριστικά και αμετάκλητα ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΑ!

Το κόστος για την πληρωμή του δικηγόρου στο ΣτΕ και την νομική υποστήριξη των θέσεων μας για τις δύο δίκες, προσεγγίζει τα 3.000 € και υπερβαίνει τις οικονομικές μας δυνατότητες στην παρούσα χρονική στιγμή.

Προκειμένου να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό, απευθυνόμαστε σε ΟΛΟΥΣ εσάς που χρόνια τώρα στηρίζετε με τη συνδρομή σας τις δράσεις της ΟΙΚΙΠΑ και ζητάμε ένα μικρό ποσό από τον καθένα, ώστε και αυτή η μάχη να αποβεί νικηφόρα, για την προστασία του μοναδικού δάσους της Στροφυλιάς.

Μπορείτε να καταθέσετε όποιο ποσό επιθυμείτε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της ΟΙΚΙΠΑ (με την ένδειξη «για τις δίκες στο ΣτΕ»)

EUROBANK: GR1302600150000710200863817

(ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ-ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ): GR0801107850000078501501502 (ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ)

 

Όλοι μαζί μπορούμε -για μια ακόμη φορά- να υπερασπιστούμε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και την ακεραιότητα του δάσους της ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ!

 

ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!