ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η «ΑΣΤΙΚΗ ΟΑΣΗ ΑΓΥΙΑΣ»

E5Μία ξεχωριστή «όαση» λειτουργεί από αυτό το καλοκαίρι  στην συνοικία Αγυιά της πόλης μας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, «η ΑΣΤΙΚΗ ΟΑΣΗ ΑΓΥΙΑΣ είναι το αποτέλεσμα της ευγενικής σύμπραξης του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΥΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΓΥΙΑΣ, των κατοίκων της συνοικίας Αγυιάς, των καταστημάτων της συνοικίας μας, των υπηρεσιών του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ & των δύο πρόσφατων δημοτικών αρχών, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ της πόλης μας, ενεργών πολιτών καθώς και του “Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

 Η παιδική χαρά αναπλάστηκε από την “Coca-Cola Τρία Έψιλον” σε συνεργασία με το “Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ”, ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές της σχετικής νομοθεσίας και διαμορφώθηκε με τρόπο που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των παιδιών (ηλικιακή ομάδα 5+), των γονιών τους, αλλά και της άγριας ζωής που βρίσκει καταφύγιο στην πόλη.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ χάρισε στην κυριολεξία μια ΟΑΣΗ στην πολύβουη αστική συνοικία μας και συνεισέφερε ουσιαστικά στο να γίνει το ΟΝΕΙΡΟ μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στην εταιρία “SYMPRAXIS TEAM”, που ανέλαβε να υλοποιήσει την κατασκευή της πρότυπης αυτής φυσικής παιδικής χαράς, που στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά μικρούς και μεγάλους».

 

Από εμάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την πρωτοβουλία που χρειάστηκε για να υλοποιηθεί 4 χρόνια, από κάποιους ενεργούς πολίτες που διέθεσαν άπειρο χρόνο και προσωπική εργασία. Να ελπίσουμε ότι αυτό το έργο θα γίνει παράδειγμα για παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες συνοικίες της πόλης μας.