Δεύτερη οικολογική έκθεση φωτογραφίας

foto-ekthesiΠετυχημένη ήταν και η δεύτερη οικολογική έκθεση φωτογραφίας που συνδιοργάνωσαν η Οικολογική Κίνηση Πάτρας και η «ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ». Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε και φέτος στα Ψηλά Αλώνια την παραμονή της πρωτομαγιάς, ήταν ενταγμένη στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος της Πάτρας για την μέρα αυτή.
Στην φετινή έκθεση είχε σαν θέμα την «Ορεινή Φύση της Ελλάδας» εκτέθηκαν συνολικά 176 φωτογραφίες, έργα 59 ερασιτεχνών συμπολιτών που με επαγγελματικό τρόπο αποθανάτιζαν τα υπέροχα τοπία της ορεινής μας χώρας. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν και φέτος, το στούντιο φωτογραφίας SINIS που εκτύπωσε αφιλοκερδώς τις φωτογραφίες.
Μαζική ήταν η προέλευση των Πατρινών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μεταξύ αυτών ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, οι αντιδήμαρχοι Ήρα Κουρή και Αχιλλέας Γεωργακόπουλος,, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Ψωμάς, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.
Η επιτυχία της εκδήλωσης δείχνει την ανάγκη για ποιοτική μετεξέλιξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης μας με τη συμμετοχή των ΜΚΟ και των ίδιων των συμπολιτών που εθελοντικά μπορούν να προσφέρουν στην πόλη.