Έκθεση φωτογραφίας της ΟΙΚΙΠΑ με θέμα: «Φάροι και Θαλάσσια Οικοσυστήματα της Ελλάδας»

Πάτρα 15/2/23

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ

 

Για μια ακόμη χρονιά η ΟΙΚΙΠΑ προσκαλεί όσους αγαπούν τη φωτογραφία φύσης, να πάρουν μέρος στην έκθεση που διοργανώνει την παραμονή της Πρωτομαγιάς στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Ο τίτλος του φετινού μας θέματος είναι «Φάροι και Θαλάσσια Οικοσυστήματα της Ελλάδας», και στόχο έχει να αναδείξει και να προβάλει τις ομορφιές των Ελληνικών ακρογιαλιών, τους παραδοσιακούς φάρους αλλά και την υδρόβια ζωή των θαλασσών μας.

Οδηγίες για τη συμμετοχή:

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης.

Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μία και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία με επέκταση .jpeg. 

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την (ευρύτερη)  περιοχή λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη. 

Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο oikipa@otenet.gr είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Τσαμαδού 21, Πάτρα μέχρι την Παρασκευη  31  Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610.32.10.10 κάθε  Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00-21:00, Τρίτη και Τετάρτη 10:00-15:00 στην ΟΙΚΙΠΑ.